Buurtsporten natuurlijk!

Coronaproof bewegen in de natuur met het hele gezin van 15 maart t.e.m. 24 mei 2021!

Ontdek 12 groene lussen in de buurtsportgemeenten. Alle uitgepijlde routes zijn permanent beschikbaar en vrij toegankelijk.
Doe mee aan de challenge en wandel, fiets of loop minstens 7 van de 12 buurt- sportactiviteiten in je eigen bubbel.

Hoe werkt het?

Voor iedere groene lus maken wij een Strava segment aan. Strava is een gratis app voor je smartphone om sportactiviteiten te meten en op te slaan.

Je kan je activiteit ook opnemen met andere toestellen: smartwatch, fietsgps, wandelgps…  Deze dien je dan wel te koppelen met je Strava-account.

Door hierboven op deelnemen te klikken, word je doorverwezen naar de website van Strava. Hier zal je worden gevraagd om in te loggen met je Strava account. Door dit te doen geef je ons toegang om je activiteiten via Strava op te halen.

Het maakt niet uit of je je voor, tijdens of na je activiteit hier registreert. Je zal altijd in de lijst van deelnemers terecht komen, ongeacht wanneer je registreert. Vergeet wel zeker niet je activiteit op openbaar te zetten!

Doe je meerdere activiteiten? Dan hoef je je niet iedere keer te registreren! Als je deelneemt, worden automatisch je deelnames aan alle groene lussen opgenomen. Makkelijk, toch?

Leuke weekprijzen

Alle geregistreerde deelnemers maken wekelijks kans op leuke prijzen uit de streek: picknickarrangementen, streekproductenmanden, toegangstickets klimpark Warredal...

2 unieke hoofdprijzen

Card image

Slapen tussen de bomen (Warredal) t.w.v. € 521,50

Card image

Slapen op het water (Sailcenter) t.w.v. € 180

Bekijk hier ons aanbod en alle geregistreerde deelnemers